ЙОГА ЗА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ СЪС СВЕТЛА ИВАНОВА В МУЗЕЙКО

няма коментари 1249 гледания

P1000188

 

Светла Иванова е певица и писател, която поддържа добрата си форма с йога вече над 20 години.
Тя е и майка на две деца.
Сертифициран йога инструктор в различни направления, Светла завършва “Предучилищна педагогика” и “Поп и джаз пеене”, а също и редица обучения за преподавател по йога. През изминалата година беше част от екипа на Музейко в занималнята за деца.

Преминала е курс за инструктори по хата йога, първото и единствено засега проведено в България обучение по йога за бъдещи майки към йога Алианс, както и курс за преподаватели по йога след раждане и йога “Мама и бебе”, курс за преподаватели по йога за деца към ISPA и специализация към R.Y.E. – обучение за изследване на йога в образованието.

В деня за най-малките Светла Иванова ще води упражненията ЙОГА МАМА И БЕБЕ и ЙОГА ЗА ДЕЦА ОТ 2,5 до 5 ГОДИНИ. 

ЙОГА ЗА МАМА И БЕБЕ:

По време на практиката ще правим упражнения за най-малките и техните майки, с които заедно се забавляваме и общуваме с радост. Ще си разказваме за света около нас и ще се грижим за здравето ни докато правим забавна йога. Ще ви оставим време за релакс време, докато ние играем с бебето наблизо.

Часът е подходящ за бебчета от 40 дена до прохождане! Продължителността на заниманието е: 40 мин

Какво е нужно да си донесете:

Удобни дрехи за родителя и удобни дрехи за бебeто. Одеялце за бебетата, които да се поставите върху нашите постелки. Храна и течност за бебетата, ако внезапно огладнеят от практиката.

Какво представлява практиката:
Започва със запознанство – на бебетата с другите бебета, на родителите с другите бебета, на родителите с другите родители. Кратка гимнастика за бебетата, които родителите им правят; упражнения за мама и бебе заедно; и накрая упражнения само за родител.

ЙОГА ЗА ДЕЦА ОТ 2,5 до 5 ГОДИНИ:

Занятието е поднесено във вид на приказна игра с кукли, песни, танци, рисуване, йога-карти, дишане, релаксация.  Негова основна цел е да запознаем децата с  асаните (йога позите) по забавен и подходящ за възрастта им начин във вид на приказна игра с играчки, карти, песни, дишане и релаксация.

Йога е създадена за всички възрасти, но ранното навлизане в нея помага на детето да стане здраво и силно, изгражда уравновесена личност и създава баланс между тялото и ума.

Часът е подходящ за деца от 2 до 6 години, както и за родители.

Продължителността на заниманието е: 45 мин

Очакваме ви в деня за най-малките този четвъртък, 14 юли от 10.00 до 18.00 часа в Музейко!

И ОЩЕ

Коментари

Остави коментар. Email адресът ти ще остане скрит. Задължителните полета са маркирани (задължително)

ГОЛЕМИТЕ МОЗЪЦИ