Работно време
Вторник – Неделя
10:00 – 18:00

Намери ни
.
Карта
Начало / Планирай посещение / Онлайн билети

Онлайн билети

Избор на билети

редактирай
Музейко за възрастни (18+)
0 лв.
0 лв.
0 лв.
0 лв.
0 лв.
0 лв.
0 лв.

Обща цена: 0 лв.

Допълнителни събития

редактирай

Данни за купувача и плащане

редактирай

Преглед на поръчката

Билет за Музейко

Пълен ценоразпис

Билетът за Музейко важи цял ден и с него може да влезете многократно в рамките на деня, за който е закупен. Той Ви дава достъп до:

• 3 етажа/13 изложби/над 130 интерактивни игри
Отворени ателиета и научни работилници
• Гардеробчета за багаж
• Стая за повиване и кърмене

Ваучери за посещение

Може да закупите ваучер за еднокрано посещение на касите в Музейко. Цената на ваучера за възрастен е 15 лева, а за дете 8 лева.  Валидността е 6 месеца от датата на закупуване.

Годишни и сезонни карти

Неограничен достъп до Музейко за три месеца или цяла година и още специални отстъпки от цените в магазина на Музейко, при празнуване на рожден ден или участие в някоя от ваканционните образователни програми на Музейко. Повече за тях научете тук.

Работно време

От вторник до неделя 10:00 – 18:00
Музейко и кафе-ресторантът си почиват в понеделник.

Извънредни работни дни, понеделници и почивни дни.

Важна информация

1. На територията на Детски научен център „Музейко“ деца под 12-годишна възраст задължително се придружават от пълнолетен. Билет за дете под 12 години се издава само в комбинация с билет за пълнолетен. Един пълнолетен може да придружава максимум 5 деца под 12 години.

2. Достъпът до Музейко се осъществява с билет-гривна, валиден за употреба само на датата, за която е закупен. За да получите своя билет-гривна, трябва да преминете през "бърза каса" в деня, за който сте закупили онлайн-билета. Нужно е да представите копие от потвърдителното писмо или номера на покупката, които ще получите по електронен път на имейл адреса, който сте въвели в секция "Данни за купувача и плащане". Възможно е касиерът да поиска да се идентифицирате, за да Ви бъде издаден билетът-гривна.

3. Ваша отговорност е преди да направите своята покупка, да проверите коректността на информацията, която сте въвели. Музейко е отговорен да издаде онлайн билет посредством въведената от вас информация.

4. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура за покупката, моля да изпратите всички необходими данни на muzeiko@muzeiko.bg веднага след извършване на плащането. Фактурата ще бъде издадена в 5 дневен срок и може да бъде получена от бързата каса в Музейко. За фактура на юридически лица, не забравяйте да впишете: име, правноорганизационна форма, съответно ЕИК или БУЛСТАТ, ДДС номер, адрес и материално отговорно лице. За да бъде издадена фактура, следва да я заявите своевременно и да посочите пълни данни, в противен случай няма как тя да бъде издадена.

5. Билет с намаление може да бъде издаден само срещу валиден документ, който доказва правото и да се възползвате от намаление. Молим Ви да го представите на бързата каса, заедно с номера на билета, който сте получили по имейл. Моля, имайте предвид, че ако не представите валиден документ, ще трябва да заплатите пълната стойност на билета за Музейко.

6. Датата, за която е закупен билета, не може да бъде променяна. Онлайн покупката на билет е валидна единствено за датата, за която е закупен. Заплатената сума или част от нея не се възстановяват, освен ако посещението не бъде отменено по технически или други извънредни причини. Закупеният онлайн билет не може да бъде комбиниран с ваучери, промоции или други специални оферти.

7. Към настоящия момент такси за резервация или закупуване на билети не се начисляват.


МОЛЯ, ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ПЪЛНИТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ И УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УЕБ САЙТА WWW.MUZEIKO.COM и WWW.MUZEIKO.BG

Намери ни

Метростанция

Г. М. Димитров

Автобусна спирка

МГУ Св. Ив. Рилски
№123, 69, 70, 88, 676, 413

СБАЛ по онкология
№88, 280, 294

За повече информация, моля,
обадете се на 02/ 902 00 00

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2015, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Свържете се с нас
Web Design & Development by ICYGEN