Намери ни
8
Карта
Начало / Планирай посещение / Онлайн продажби

Онлайн продажби

Данни за купувача и плащане

редактирай

Преглед на поръчката

Работно време

Музейко временно ще работи от сряда до неделя в три времеви интервала с редуцирана цена на билета, за да се ограничи броят на посетители, допускани едновременно до изложбите, и да осигурим спокойствието и комфорта на децата и родителите.

Интервалите, през които изложбите на Музейко ще бъдат отворени, са:

  • 10:00 - 12:30 ч.;
  • 13:00 - 15:30 ч.;
  • 16:00 - 18:00 ч.

Билетите за всеки интервал се закупуват поотделно. Не се допускат посетители в Музейко между отделните времеви интервали.

Музейко си почива в понеделник и вторник. Кафе-ресторантът е временно затворен. За удобството на всички посетители на място са достъпни вендинг машини за напитки и леки закуски.

Вижте кои са извънредните работни дни и почивни дни за Музейко ТУК.

Запознайте се с правилата за безопасно посещение в Музейко ТУК.

 

Билет за Музейко

Вижте ценоразписа за индивидуални посетители ТУК.

Билетът ви дава достъп до:

  • 3 етажа / 13 изложби / над 130 интерактивни игри;
  • Събитията от програмата;
  • Паркинг за детски колички;
  • Шкафчета за багаж.

Билетът за Музейко важи за времевия интервал, за който е закупен, и може да влезете с него многократно в рамките на интервала. Срещу 1 лв. за всеки закупен билет можете да удължите престоя си в Музейко с още един времеви интервал след часа за дезинфекция. Попитайте на касите.

Само чрез закупуване на билети онлайн влизането ви в Музейко може да бъде гарантирано. Билети на касите на Музейко се продават само ако капацитетът за съответния интервал не е запълнен. Не се допускат посетители в Музейко между отделните времеви интервали.

Временно няма да се провеждат научните програми в Планетариума, Кулинарните работилници, Керамичната работилница и Йога.

Годишни, сезонни и flex карти, както и ваучери или промоционални талони за посещение, не гарантират вход в Музейко поради ограничения капацитет.

 

Ваучер за посещение

Може да закупите ваучер за еднократно посещение на касите на Музейко. Цената на ваучера за възрастен е 9 лева и за дете е също 9 лева. Валидността на ваучерите е до датата, посочена на тях (не повече от 6 месеца).

 

Важна информация

1. На територията на Детски научен център „Музейко“ деца под 12-годишна възраст задължително се придружават от пълнолетен. Билет за дете под 12 години се издава само в комбинация с билет за пълнолетен. Един пълнолетен може да придружава максимум 5 деца под 12 години.

2. Достъпът до Музейко се осъществява с билет-гривна, валиден за употреба само на датата и времевия интервал, за които е закупен. За да получите своя билет-гривна, трябва да преминете през касата в деня, за който сте закупили онлайн-билета. Нужно е да представите копие от потвърдителното писмо или номера на покупката, които ще получите по електронен път на имейл адреса, който сте въвели в секция "Данни за купувача и плащане". Възможно е касиерът да поиска да се идентифицирате, за да Ви бъде издаден билетът-гривна.

3. Ваша отговорност е преди да направите своята покупка, да проверите коректността на информацията, която сте въвели. Музейко е отговорен да издаде онлайн билет посредством въведената от вас информация.

4. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура за покупката, моля да изпратите всички необходими данни на muzeiko@muzeiko.bg веднага след извършване на плащането. Фактурата ще бъде издадена в 5 дневен срок и може да бъде получена от бързата каса в Музейко. За фактура на юридически лица, не забравяйте да впишете: име, правноорганизационна форма, съответно ЕИК или БУЛСТАТ, ДДС номер, адрес и материално отговорно лице. За да бъде издадена фактура, следва да я заявите своевременно и да посочите пълни данни, в противен случай няма как тя да бъде издадена.

5. Билет с намаление може да бъде издаден само срещу валиден документ, който доказва правото и да се възползвате от намаление. Молим Ви да го представите на бързата каса, заедно с номера на билета, който сте получили по имейл. Моля, имайте предвид, че ако не представите валиден документ, ще трябва да заплатите пълната стойност на билета за Музейко.

6. Датата и времевият интервал, за които е закупен билета, не могат да бъдат променяни. Заплатената сума или част от нея не се възстановяват, освен ако посещението не бъде отменено по технически или други извънредни причини. Закупеният онлайн билет не може да бъде комбиниран с ваучери, промоции или други специални оферти.

 

Личните данни, обработвани във връзка с предоставянето на услугите на Музейко, ще бъдат използвани единствено за целите на изпълнение на договора при общи условия за онлайн продажба на билети и услуги. За подробности относно правата ви и въпроси към нас относно личните данни, моля, запознайте се с Уведомлението за поверителност ТУК.

Моля, запознайте се с Общите условия и Условията за ползване на уеб сайта www.muzeiko.bg преди да извършите поръчката.

Музейко е създаден и финансиран от:
© 2021, All Rights Reserved
Условия за ползване|Общи условия | Вашите лични данни | Политика за бисквитки | Свържете се с нас
Developed by ICYGEN